MENIU

Koncertų metu galėsite užsisakyti maistą ir gėrimus iš restorano „AULA“ valgiaraščio.

Restorano „AULA“ valgiaraštyje tęsiamos senos, nuo 1997 metų susiformavusios restorano tradicijos – išskirtinis dėmesys produktų kokybei ir šviežumui – bei siūlomi nauji maisto produktų deriniai ir jų pateikimo formos.

Restoranas „AULA“ savo virtuvėje puoselėja senosios lietuviškos virtuvės tradicijas ir pritaiko jas šiuolaikiniam skoniui. Skatiname vietinės produkcijos naudojimą, todėl valgiaraštyje lankytojai ras nuorodas į lietuviškus ūkius, su kuriais bendradarbiaujama tiekiant produktus į restoraną: Šalčininkų žuvininkystės ūkis, Loretos ir Viliaus Burokų ūkis, Leonardo Gvazdaičio ūkis. Tikimės, kad ateityje šių nuorodų tik daugės. Esame už natūralumą, todėl ir naujieji restorano patiekalai skaninami įvairiomis natūraliomis žolelėmis ir prieskoniais, kurie užima svarbią vietą restorano virtuvėje ne tik gero skonio palaikymui, bet ir sveikesnei mitybai.  Visi patiekalai yra gaminami tik iš šviežių produktų, klientui pateikus užsakymą. Čia galėsite paragauti ir restorane darytų koldūnų, skrylių, vėdarų ar kitų namų gamybos patiekalų. Taip pat kiekvieną rytą mūsų virtuvėje kepama duona ir bandelės.

Viena iš meniu naujienų – patiekalai iš danieliaus, užauginto Vilkaviškio rajone, kurio mėsa yra laikoma viena geriausių ir kokybiškiausių iš laukinių gyvūnų. Šalčininkų ūkyje užauginti lynai su lęšiais ir morkų kremu tikimės, kad taps ne vieno lankytojo labiausiai mėgstamu patiekalu. Prie taurės vyno pasiūlysime natūralių lietuviškų brandintų sūrių.

Taigi restorano valgiaraštyje senos, per daug metų darbo susiformavusios restorano tradicijos derinamos su naujausiomis maisto paruošimo tendencijomis.